bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Woningaanbod

Landgoed in den Houte wordt een bijzondere plek om te wonen. Met ruim 665 woningen, variërend in type en grootte. Voor elk wat wils!

Woningaanbod

De woningen van Landgoed in den Houte gaan in het najaar van 2018 gefaseerd in verkoop. Het totale aanbod bestaat uit vrijstaande woningen, herenhuizen, rijwoningen, appartementen, twee- en drie-onder-één-kapwoningen.

De woningen worden ontwikkeld als zorgwoningen in de sociale, middendure en dure koop- en huursector. Ook zal een deel van de woningen/kavels voor (collectief) particulier opdrachtgeverschap worden verkocht.

Zo’n 665 woningen in een prachtige, groene omgeving die je nu al zelf kunt ontdekken!

De architectuur van de nieuwe woningen is geïnspireerd op de bollencultuur en de historische gebouwen. De parkachtige omgeving en het water spelen een belangrijke rol. Bestaande natuur wordt nieuw leven ingeblazen. Ontdek hier meer over de locatie.

Nieuwbouwproject-Landgoed in den Houte-Noordwijkerhout-1
Nieuwbouwproject-Landgoed in den Houte-Noordwijkerhout-2
Nieuwbouwproject-Landgoed in den Houte-Noordwijkerhout-3 (1)
Nieuwbouwproject-Landgoed in den Houte-Noordwijkerhout-4 (1)

De getoonde beelden zijn bedoeld als referentie en om een eerste indruk te geven van de woningen ten aanzien van de architectuur en de omgeving. 

Planning

Planning

Momenteel wordt gewerkt aan de verdere uitwerking van het plan en de woningen. Naar verwachting wordt het omgevingsplan voor de zomer vastgesteld.

De exacte planning, de volgorde en welk deel van het woningprogramma als eerste in verkoop komt, wat de verkoopprijzen zijn en hoe verkooptekeningen eruitzien is nog niet beschikbaar.

De woningen gaan in het najaar gefaseerd in verkoop. We willen direct na de zomer op de locatie een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden organiseren.

Beoogde planning:

  • Start verkoop 4e kwartaal 2018
  • Start bouwrijp maken 4e kwartaal 2018/ 1e kwartaal 2019 
  • Start bouw woningen 2e kwartaal 2019
  • Oplevering eerste woningen 1e kwartaal 2020.

* Dit betreft een globale planning, wijzigingen voorbehouden. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in!