bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Woningaanbod

Landgoed in den Houte wordt een bijzondere plek om te wonen. Met circa 700 woningen, variërend in type en grootte. Voor elk wat wils!

Woningaanbod

De woningen van Landgoed in den Houte gaan in het tweede kwartaal van 2019 gefaseerd in verkoop. Het totale aanbod bestaat uit vrijstaande woningen, herenhuizen, rijwoningen, appartementen, twee- en drie-onder-één-kapwoningen.

De woningen worden ontwikkeld als zorgwoningen in de sociale, middendure en dure koop- en huursector. Ook zal een deel van de woningen/kavels voor (collectief) particulier opdrachtgeverschap worden verkocht.

Zo’n 700 woningen in een prachtige, groene omgeving die je nu al zelf kunt ontdekken!

De architectuur van de nieuwe woningen is geïnspireerd op de bollencultuur en de historische gebouwen. De parkachtige omgeving en het water spelen een belangrijke rol. Bestaande natuur wordt nieuw leven ingeblazen. Ontdek hier meer over de locatie.

Eerste beeld herenhuizen Landgoed in den Houte - Noordwijkerhout
Nieuwbouwproject-Landgoed in den Houte-Noordwijkerhout-1
Nieuwbouwproject-Landgoed in den Houte-Noordwijkerhout-2
Nieuwbouwproject-Landgoed in den Houte-Noordwijkerhout-3 (1)
Nieuwbouwproject-Landgoed in den Houte-Noordwijkerhout-4 (1)

De getoonde beelden zijn bedoeld als referentie en om een eerste indruk te geven van de woningen ten aanzien van de architectuur en de omgeving. 

Planning

Planning

Momenteel wordt gewerkt aan de verdere uitwerking van het plan en de woningen. Het omgevingsplan is inmiddels vastgesteld. 

De exacte planning, de volgorde en welk deel van het woningprogramma als eerste in verkoop komt, wat de verkoopprijzen zijn en hoe verkooptekeningen eruitzien is nog niet beschikbaar.

De woningen gaan in het tweede kwartaal van 2019 gefaseerd in verkoop. Ook organiseren we in het voorjaar een informatiebijeenkomst in de vorm van een sneakpreview op locatie. Op dat moment is er ook voor het eerst informatie over de koopwoningen in de vorm van artist impressions, plattegronden en prijsindicaties beschikbaar. 

Beoogde planning:

  • Start verkoop 2e kwartaal 2019
  • Start bouwrijp maken 3e kwartaal 2019 
  • Start bouw eerste woningen begin 2020
  • Oplevering eerste woningen begin 2021

* Dit betreft een globale planning, wijzigingen voorbehouden. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in!