bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Wandelroute

Ontdek Landgoed in den Houte aan de hand van onze wandelroute. Leer over het verleden en de toekomst in circa 45 minuten. Bekijk hier de online route of verken het gebied op eigen houtje.

Wandelroute

Ontdek nu Landgoed in den Houte aan de hand van onze speciale wandelroute. Op het historische Sint Bavo-terrein staan zes informatiepunten waar je meer leert over de geschiedenis van deze plek, met leuke weetjes, maar ook over wat er komen gaat. Wandel over de weiden, bezoek de kinderboerderij, het voormalige Pesthuis en verwonder je over de mooie natuur.

Klik hier om de online route te bekijken of verken het gebied op eigen houtje. Open de route op je smartphone en klik op de markers voor meer informatie.

Het afleggen van de route duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Onderweg zijn er bankjes en bij het koffiehuis van zorg- en kinderboerderij ‘De Dierenhoeven’ ben je welkom voor iets lekkers (bekijk hun website voor de openingstijden). Het gebied is vrij toegankelijk en je kunt op iedere plek instappen. Let wel op, door de verwilderde natuur zijn sommige delen minder goed begaanbaar. Stevige schoenen of laarzen zijn aan te raden.