bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Video's

Een echt landgoed heeft natuurlijk een eigen landgoedmeester. In zijn vlogs neemt Landgoedmeester Mark je mee op ontdekking. 

Maatwerk voor de landschapsarchitect

Al eerder sprak Landgoedmeester Mark met stedenbouwkundige en landschapsarchitect Renzo Veenstra. Hij werkt mee aan de ontwikkeling van Landgoed in den Houte en houdt daarbij rekening met de bestaande fraaie natuur en dat is, zoals hij het noemt: 'maatwerk'. Hier bekijk je de uitgebreide versie van hun gesprek. 

Hotspots in Noordwijkerhout

In Noordwijkerhout is het hele jaar door van alles te beleven. Het is een sportief dorp met een rijk verenigingsleven. Voetballen, golfen, surfen. Er is voor elk wat wils. Ook Landgoed in den Houte blijft straks een fijn recreatiegebied.

In zijn tweede vlog neemt Landgoedmeester Mark je mee langs de mooiste en sportiefste plekken in Noordwijkerhout. Hij brengt een bezoek aan enthousiaste lokale ondernemers en ontdekt het grote school- en sportaanbod. Zo maakt hij kennis met Tennisvereniging de Boekhorst en slaat hij een balletje bij Landgoed & Golfbaan Tespelduyn. Kijk mee en ontdek wat Noordwijkerhout allemaal te bieden heeft.

Landgoedmeester Mark ontdekt het landgoed en de omgeving

Landgoed in den Houte is nu al een prachtige groene plek, en straks ook fantastisch om te wonen. Ideaal gelegen achter de duinen, in het gezellige dorp Noordwijkerhout. Benieuwd wie jouw buren worden? En wat er allemaal te beleven valt rondom het landgoed? Kijk mee!

Een echt landgoed heeft natuurlijk een eigen landgoedmeester. In zijn eerste vlog neemt Landgoedmeester Mark je mee op ontdekking. Zo spreekt hij af met de stedenbouwkundige en landschapsarchitect, geniet hij van het uitzicht bij Como&Co, maakt nieuwe vrienden in De Dierenhoeve en leert alles over de duinen van boswachter Mark. Een ding is zeker, er is genoeg te zien én te doen!

Volg de laatste ontwikkelingen

Schrijf je nu in!