bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Noordwijkerhout

Dichtbij het centrum van het gezellige dorp Noordwijkerhout vind je Landgoed in den Houte. De zee en het duingebied met vele wandel- en fietspaden liggen om de hoek. In het hart van de Bollenstreek, met bruisende steden binnen handbereik!

Adobestock 209067537
Schaapjes_optie_1
Adobestock 146783180
Meeuw In De Lucht

Over het project

Op een prachtig groen terrein, dat doordrenkt is met historie, wordt een nieuwe woonwijk met de allure van een langoed ontwikkeld; Landgoed in den Houte. De wijk ligt aan de rand van Noordwijkerhout, maar tevens op loopafstand van het centrum van Noordwijkerhout.   

 • Omgeving

  Noordwijkerhout is gelegen in Zuid-Holland en is de perfecte woonplaats als je op zoek bent naar rust en ruimte voor jouw gezin, waarbij je geniet van al het moois dat de afwisselende natuur te bieden heeft. De weidse omgeving met de bollenvelden, het strand en de grote Duingebieden van Noord-Holland nodigen uit om vele fraaie wandel- of fietstochten te maken. Ook de badplaatsen Noordwijk aan zee en Zandvoort liggen op korte afstand. Door de centrale ligging tussen Haarlem en Leiden ben je binnen afzienbare tijd in Haarlem, Leiden, Den Haag of Amsterdam.  • Wat zit er in de buurt

  De gemeente noemt zich, dankzij het grootste oppervlakte aan kleurrijke bollenvelden in de streek, het ‘Hart van de Bollenstreek’
  In Noordwijkerhout ligt het Oostduinsemeer, dat ook ruimte biedt voor waterrecreatie. 
  Tevens beschikt Noordwijkerhout over een golfbaan, enkele campings en hotels, een basisschool en veel speelmogelijkheden voor de kinderen. 
  Gedurende het seizoen zijn er vele activiteiten en evenementen. Deze zorgen voor een levendige sfeer in het centrum. De terrasjes in het centrum van Noordwijkerhout, gelegen rondom de monumentale Witte Kerk, leveren hier een bijdrage aan.

 • Wie worden je buren

  De gemeente Noordwijkerhout telt al 16.405 inwoners. Met landgoed In Den Houte, wordt een woonwijk gecreëerd waar een zeer brede groep bestaande, maar zeker ook toekomstige Noordwijkerhouters, heerlijk kunnen wonen en leven. Door de mix van diverse soorten woonhuizen en appartementen, komt er ook diversiteit aan nieuwe bewoners.  
  Met het groen voor de deur en scholen, speeltuinen, supermarkten en het centrum van Noordwijkerhout op loopafstand, ontstaat er een ideale woonomgeving voor jong en oud. Centrale ligging

Landgoed in den Houte is zeer centraal gelegen. Je bent met zowel de auto als met het openbaar vervoer snel in steden als Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag.

Afstand tot
Amsterdam 44 55
Haarlem 29 40
Leiden 22 37
Den Haag 40 55
Noordwijk aan Zee 21 9 17

Alle voorzieningen in de buurt

Noordwijkerhout beschikt over alle voorzieningen die je in de buurt nodig hebt. Een divers winkelaanbod, scholen, restaurants en recreatievoorzieningen voor jong en oud. Wil je lekker naar het strand? Je bent er binnen no-time met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. 

De Keukenhof
1

De Keukenhof

Bezoek tussen maart en mei de Keukenhof, de mooiste bloementuin ter wereld. Neem deel aan één van de rondleidingen of maak een tochtje op de fluisterboot tussen de bollenvelden door.

Noordwijk aan Zee
2

Noordwijk aan Zee

Even lekker uitwaaien of genieten van het zonnetje? Dat kan op het 13 km lange strand van Noordwijk. Ga voor een heerlijke lunch eens langs bij Beachclub Branding, de leukste strandtent to be! Ook kun je in Noordwijk een prachtige wandeling maken door dennenbossen en open duinen. Geniet van het prachtige uitzicht over de Noordzee en de bollenvelden in het achterland. Als je geluk hebt spot je zelfs een vos, ree, eekhoorn of damhert!

Zorg- en kinderboerderij De Dierenhoeve
3

Zorg- en kinderboerderij De Dierenhoeve

Op loopafstand kun je samen met de kinderen een bezoek brengen aan Zorg- en kinderboerderij De Dierenhoeve. De kindjes mogen de dieren voeden of kunnen lekker spelen in de speeltuin, terwijl de ouders rustig kunnen genieten op het terras van het koffiehuis.

Update

Belangstelling?

Zoek jij het comfort van een ruime nieuwbouwwoning op een plek met een bijzonder karakter? Kies je voor gezellig dorp centraal gelegen tussen vier grote steden, op minder dan een kwartier fietsen van een prachtig Noordzeestrand? Schrijf je dan nu in! De verkoop start na de zomer!