bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Het plan

Wonen in een bijzondere en groene omgeving, aan de rand van het sfeervolle centrum van Noordwijkerhout. Dat is Landgoed in den Houte.

Wonen in een groene weelde

Het historische terrein heeft een rijke geschiedenis en een unieke identiteit. Op deze prachtige groene plek kun je straks heerlijk wandelen, picknicken, ravotten met de kinderen en luieren op de vele groene plekjes. 

Middenin de parkachtige omgeving wordt het woongebied Landgoed in den Houte gecreëerd. Bestaande planten worden opnieuw tot bloei gebracht. De Engelse landschapstuin die jarenlang decor is geweest van romantische bruidsreportages wordt in ere hersteld. Een kronkelende beek loopt straks door het hele gebied. 

8
7
6
5
4
3
2

Een rijke variatie aan nieuwbouwwoningen

Het landgoed biedt een grote variatie aan woningtypen. Vrijstaande woningen, herenhuizen, rijwoningen, appartementen, twee-onder-één-kapwoningen. Voor elk wat wils. In totaal worden ca. 700 woningen ontwikkeld. De verkoop van deze woningen vindt gefaseerd plaats.

Een gedeelte van de nieuwbouw is bestemd als zorgwoningen voor GGZ Rivierduinen. Zij zijn de vroegere eigenaar van het gebied.

Zoek jij het comfort van een ruime nieuwbouwwoning op een plek met een bijzonder karakter? Kies je voor een gezellig dorp centraal gelegen tussen vier grote steden, op minder dan een kwartier fietsen van een prachtig Noordzeestrand? Schrijf je dan nu in! 

Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen

Schrijf je hier in!